Ценовник

ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА НА МОТОР
 
 

ЧИСТЕЊЕ DPF И КАТАЛИЗАТОРИ

 

Автомобили

6000 - 7000MKD

Ако се врши демонтажа и монтажа на DPF или катализаторот во нашиот центар, цената е од 1500 - 4000 во зависност од моделот на возилото
 

Лесни товарни возила

8000 - 9000MKD

Тешки товарни возила и автобуси

12000MKD


РЕЗЕРВИРАЈ ТЕРМИН